TCM update van het bestuur, mei 2024

15 mei 2024

Beste leden,

De korte update van het bestuur in de maand mei 2024. We hebben deze keer aandacht voor de volgende onderwerpen:
-    Nieuwe voorzitter: Rob van de Steege
-    Toegangssysteem met codes
-    Najaarscompetitie
-    Inschrijven voor Het Gouwzee Toernooi
-    Nieuwe glaswanden naast het terras
-    Inplannen diensten voor seizoen 2024
-    Vacatures
-    PaDoMaZo voor de jeugd
-    Competitie afsluiting op 2 juni
-    Sponsorkliks, maak er gebruik van!

Nieuwe voorzitter: Rob van de Steege
Tijdens de bijzondere ALV van 7 mei 2024 is de voordracht van Rob van de Steege als voorzitter unaniem bekrachtigd door de ALV. Namens Rob ook hierbij dank voor het in hem gestelde vertrouwen.

In de rondvraag waren geen vragen, wel warme woorden van dank en waardering voor Wouter Tillemans, waarvan acte.

Toegangssysteem met codes
Begin 2024 is de KNLTB gestopt met het aanmaken van ledenpasjes. Als vervanger is er de KNLTB app. Om toegang tot de kantine te krijgen kan er vanaf nu gebruik gemaakt worden van de code die in de KNLTB app te vinden op het [Home] scherm. Zie daarvoor bijgaande screenprint: 

Als je de app nog niet hebt dan is die hier te downloaden: (IOS/ Android downloads). Een uitleg/ gebruikershandleiding is hier te vinden (link naar de website van de KNLTB).

Voorlopig is de paslezer nog te gebruiken, die verdwijnt op een bepaald moment wel omdat de software waarop het toegangssysteem draait niet erg stabiel meer is. Het kan dus zomaar kapot gaan en niet meer werken. 
Met de code kun je bij een bardienst ook het luik openen en sluiten. Laat de sleuteldienst in dat geval weten dat je de sleutel niet komt ophalen als je bardienst hebt. Let wel op, je kunt het luik alleen bedienen tijdens je bardienst (30 minuten ervoor & 30 minuten na afloop). Zorg dus dat je op tijd afsluit anders moet er alsnog een sleutel komen!

Najaarscompetitie
De eerste speeldagen van de Voorjaarscompetitie zitten erop en ook Zomercompetitie is gestart. Toch kijken we alvast vooruit naar het najaar. In september start de Najaarscompetitie, gevolgd door de Wintercompetitie.

Binnenkort sturen de VCL’s een uitnodiging om in te schrijven voor de seniorenteams.

Voor de jeugd houden we vast aan het principe dat je doorgaat met de competitie totdat je aangeeft niet meer mee te willen doen. Als je niet meer mee wilt doen horen we dit graag voor 1 juni via e-mail [email protected] 

Inschrijven voor Het Gouwzee Toernooi
Eind juni gaat ons eigen Open Toernooi weer van start, het HAKVOORT SHIPYARD Gouwzeetoernooi 2024! Je kunt je nu al inschrijven voor dit toernooi via deze link. 

Nieuwe glaswanden naast het terras
Na de eerste terras upgrade in april is het deze keer weer raak met de Vrienden van TCM en de Sponsorcie. Door de flexibele glazen wanden is het terras nu nog comfortabeler, geniet er van!

 

Inplannen diensten voor seizoen 2024
Heb je je diensten nog niet gepland, doe dat dan snel. Vanaf nu kunnen de diensten weer ingepland gaan worden via de dienstenplanner (deze link). Heb je vragen, stel ze aan de dienstenplanning [email protected]  

Vacatures
Om onze mooie vereniging draaiende te houden zijn er veel vrijwilligers actief. Voor een aantal commissies is vernieuwing/ versterking nodig. Wil jij helpen, meldt je dan aan bij het bestuur: [email protected]

De volgende commissies hebben versterking nodig:
-    Bestuur, algemeen + secretaris
-    17+ toernooi
-    Vrijdagavondmix
-    Winterkoppelcompetitie
-    Sponsorcommissie

PaDoMaZo voor de jeugd
Na een jaar afwezigheid willen we het PaDoMaZo toernooi weer organiseren op vaderdag (zondag 16 juni). Hét gezelligheidstoernooi waarbij de jeugd speelt met een volwassene. De hoogste eer is de grote beker, gevuld met… vraag het de laatste winnaars van 2022 (zie foto):

Om dit te organiseren hebben we nog wat hulp nodig:
-    Vooraf een thema bedenken en op de dag zelf de club versieren
-    Koek en zopie verzorgen
-    Wedstrijden indelen en speelschema wordt geregeld door de jeugdcommissie

Wie kan en wil er helpen? Meld je aan op [email protected]

De jeugd wordt apart geïnformeerd voor het inschrijven.

Competitie afsluiting op 2 juni
Het Zaterdag Heren 1 Dubbel team heeft een leuk idee om de competitie met elkaar af te sluiten. Een BBQ voor alle competitiespelers en aanhang op zondag 2 juni. We willen rond 17:00 uur starten en de BBQ staat aan tot ongeveer 20:00 uur.

In plaats van naar de Chinees op deze zondagavond dan dus naar een BBQ bij TCM... ;). We kunnen dan als spelers, onder het genot van een mooie hap, verzorgd door Keurslager Jordy en Lottie van de slagerij op 't Spil, aan elkaar kwijt hoeveel zweetdruppels we weer voor onze vereniging hebben verloren dit voorjaar tijdens de wedstrijden en waarom we wel of juist geen resultaat hebben geboekt.

Hartstikke leuk als jullie meedoen! Opgeven voor 26 mei bij Rob van de Steege: [email protected]  

SponsorKliks, maak er gebruik van!
Natuurlijk probeer je de meeste aankopen te doen bij onze lokale ondernemers/ sponsoren. Mocht je online aankopen doen, sponsor dan TCM door je aankopen via SponsorKliks te doen. Als je iets bij online winkels als bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Booking.com koopt, dan graag via deze link. Het kost je niets extra en TCM krijgt 1 tot 10% commissie, dus het is zeer de moeite waard! Dank voor jullie hulp!

Zijn er vragen? We horen het graag op [email protected]  

Het TCM bestuur:
 
Rob van de Steege
Sander van de Luur
Judith Bloem
Ary Huizer

Volg TCM ook op de socials voor het laatste nieuws:
https://www.instagram.com/tcm_tennisclubmonnickendam/ 
https://www.facebook.com/tcmonnickendam 

 

TCM Bestuurs Update mei 2024.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359