Padel

Padel op Tennisclub Monnickendam
De populariteit van tennis daalt in heel Nederland en de populariteit van Padel stijgt enorm. Daarom onderzoeken we of het aanleggen van Padelbanen haalbaar is voor Tennisclub Monnickendam.
Resultaten enquête
In de maanden mei en juni hebben we de belangstelling gepolst bij de eigen tennisleden, de tennissers in de regio en andere belangstellenden in de regio Waterland. Binnenkort publiceren we hier de resultaten van de enquête. 

Contentmanager gezocht
We zoeken met spoed een contentmanager die deze pagina op de website wil beheren en actualiseren. We vragen iemand met een vlotte pen en enig inzicht in het overbrengen van nieuwsberichten op digitale media. Als je je hiervoor aanmeldt, dan is dat je vrijwilligersdienst voor de club en draai je geen bardiensten of andere diensten. Heb je interesse? Stuur ons een mail.

Contact
Wil je actief op de hoogte gehouden worden? Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de padelcommissie? We komen graag in contact met jou via

[email protected]

Zo speel je Padel
Wil je weten hoe je Padel speelt? Bekijk het filmpje over de spelregels. Ben je benieuwd waarom het de snelst groeiende sport is in Nederland? Bekijk dan dit filmpje van RTL Nieuws waarin wordt uitgelegd hoe padel Nederland verovert. En wie weet verovert padel straks ook Monnickendam. 

         

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam