Padel

Het licht staat op GROEN
Op 2 november jl. hebben de leden ingestemd met het voornemen om Padel te realiseren op ons tennispark. De padelcommissie gaat in samenwerking met het bestuur te realisatie voorbereiden. Er is mandaat gegeven in de ledenvergadering voor het aangaan van een financiering als de gemeente instemt met de voorgenomen plannen. 

Alle scenario's doorgerekend
Tijdens de ledenvergadering is uitgebreid stilgestaan bij positieve, neutrale en negatieve scenario's. Ook is aangegeven dat we bij voorkeur geen tennisbanen opofferen. Dat betekent wel dat de gemeente toestemming moet geven voor het gebruik van een extra stuk grond naast baan 8. Mocht dat niet lukken, dan zou dat ten koste gaan van een tennisbaan. De toelichting van het bestuur is hier te lezen.

Actieve padelcommissie
We hebben nieuwe vrijwilligers in de padelcommissie. Daar zijn we erg blij mee. We kunnen veel hulp gebruiken. Er is nog veel werk aan de winkel. We willen bijvoorbeeld padelclinics organiseren, zodat leden kunnen kennismaken met het spel. Ook moeten we een programma van eisen opstellen voor de padelbanen, zodat we een goede offerte-uitvraag kunnen realiseren. De lidmaatschapsvormen moeten worden uitgewerkt en we moeten uitrekenen wat dit betekent voor de bezetting op het park. En zo zijn er nog vele taken. Heb je interesse om deel te nemen in de padelcommissie, laat het ons graag weten. 

Contentmanager gezocht
We zoeken met spoed een contentmanager die deze pagina op de website wil beheren en actualiseren. We vragen iemand met een vlotte pen en enig inzicht in het overbrengen van nieuwsberichten op digitale media. Als je je hiervoor aanmeldt, dan is dat je vrijwilligersdienst voor de club en draai je geen bardiensten of andere diensten. Heb je interesse? Stuur ons een mail.

Contact
Wil je actief op de hoogte gehouden worden? Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de padelcommissie? We komen graag in contact met jou via [email protected]

Zo speel je Padel
Wil je weten hoe je Padel speelt? Bekijk het filmpje over de spelregels. Ben je benieuwd waarom het de snelst groeiende sport is in Nederland? Bekijk dan dit filmpje van RTL Nieuws waarin wordt uitgelegd hoe padel Nederland verovert. En wie weet verovert padel straks ook Monnickendam. 

         

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam