Opties tennissen bij TCM

Van harte welkom bij Tennisclub Monnickendam (TCM)

Fijn dat je interesse hebt in de opties om bij TCM te tennissen.

  • Als introducé is er de mogelijkheid om maximaal 3 keer per jaar, tegen betaling, samen met een bestaand lid te tennissen bij TCM.
  • Met een gewoon lidmaatschap kan je het hele jaar tennissen.
  • De laatste 3 jaar geen lid geweest? Dan kan je TCM leren kennen via één van deze acties:
    • Een proef-lidmaatschap van 6 maanden.
    • Een actie-lidmaatschap tot 1 april volgend jaar, inclusief tennisracket.
  • Niet leden kunnen een baan huren tijdens dal uren.
  • Als je ingeschreven bent als TCM lid, dan kan je daarna kiezen om voor les in te schrijven bij tennisschool Tom Jepkes.

Ook kan een tennis-evenement voor bedrijven of groepen georganiseerd worden. Hierbij worden minimaal 3 banen gedurende 2 uur gehuurd inclusief afname van drankjes/hapjes in onze kantine. Wij kunnen dit verzorgen in combinatie met lunch, diner, BBQ, bedrijfspresentaties, etc. Mail [email protected] voor meer info.  

 

Tennissen bij TCM – sportief & gezellig!
Wij hebben een breed aanbod voor zowel de fanatieke tennisser die de sportieve uitdaging zoekt als ook voor de gezelligheids-tennisser die het leuk vindt om andere mensen te ontmoeten en op ons sfeervolle terras van een lekker drankje te genieten.
Zomers en ’s winters kun je bij TCM tennissen. Je kan meedoen met competities, toernooien, racket trekken of je via de club ladder uit laten nodigen voor wedstrijden tegen andere leden. Daarnaast worden er gezellige tennis evenementen georganiseerd zoals de vrijdag-avond mix, winter-koppel competitie of clubkampioenschappen en kan je jezelf verbeteren bij tennisschool Tom Jepkes.
Voor een indruk zie onze promo film of het ABC voor nieuwe leden  

Een warm welkom
Een nieuwe leden begeleider zal je wegwijs maken binnen de club, je laten kennismaken met andere spelers en wijzen op de mogelijkheden om mee te doen aan wedstrijden, competities, of onderlinge gezelligheidstoernooien

Uitleg lidmaatschap opties per leeftijd (Leeftijd op 1 Januari dit jaar):

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359