T.C Monnickendam

Waar kan je zó vaak en zó verschillend je sport beoefenen?
 
Tennis Club Monnickendam (TCM) is gevestigd op het Sportpark Markgouw aan de Cornelis Dirckszoonlaan 346 te Monnickendam. De vereniging heeft ruim 500 leden die de beschikking hebben over 10 tennisbanen. Vanaf november 2006 bestaan deze 10 tennisbanen uit 7 Tennisforce banen en 3 gravelbanen. Tennisforce banen bestaan uit een kunststof onderlaag voorzien van een dunne gravel bovenlaag. De speeleigenschappen (tempo, balstuit, glijden naar de bal) zijn vrijwel identiek aan die van gravelbanen.
 
Leden van TCM kunnen voor de contributie die zij betalen het gehele jaar spelen. Dit kan in de zomer op 10 banen en in de winterperiode (oktober tot en met maart) op 4 buitenbanen met een Tennisforce ondergrond. Daarnaast kan er tegen betaling worden gespeeld in een luchthal die in de winterperiode wordt geplaatst over de resterende 3 Tennisforce banen. Er kunnen dan banen op vaste tijden gedurende de hele winterperiode worden gehuurd of er kunnen incidenteel banen worden gehuurd. Daarnaast kan er ook worden ingeschreven voor Tennisles bij Tennisschool Fast Forward. 
 
Kijk voor de mogelijkheden voor wintertennis op de pagina ‘Tennissen in de Luchthal’ elders op deze site.
 
TCM is vanaf de oprichting in 1970 een gezonde en bloeiende vereniging met enthousiaste en aktieve bestuurs- en commissieleden die er voor zorgen dat jong en oud, recreatieve spelers en competitiespelers zich in de club thuisvoelen. 
 
Zeer veel leden hebben tennisles bij Tennischool Monnickendam en TCM heeft met het Gouwzeetoernooi (ieder jaar eind juni) één van de gezelligste open toernooien in de regio.
 
Voor meer informatie over lidmaatschap en contributie  kun je ook bellen met de ledenadministratie, Henk Römer, telefoon 06-14196716.
Inschrijven kan via deze link: Inschrijfformulier
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam