mannendag

Mannen,

 

Jullie hebben er weer lang op moeten wachten, maar de inschrijving voor het TCM Mannentoernooi 2023 is geopend! Op zaterdag 7 oktober zullen de banen van de tennisclub Monnickendam weer vol staan met mannelijk tennistalent van alle niveaus.

 

We spelen als vanouds drie dubbelpartijen van 30 minuten, met wisselende medespelers en tegenstanders. Tussen de wedstrijden door word je compleet verzorgd met heerlijke powersnacks.  Als de prijzen zijn verdeeld verzorgen wij een overheerlijk en zeer uitgebreid BBQ-buffet.

 

Voor het inschrijfgeld van €20,- hoef je het niet te laten. Ook als je die dag al een vrienden-uitje had gepland, kun je gewoon komen: ook je vrienden die niet lid zijn, zijn bij deze uitgenodigd om mee te doen. Kunnen, of willen ze nu echt niet tennissen? Geef ze dan op voor alleen het BBQ-buffet. Dat kost dan maar €15,-. Dat geldt natuurlijk ook voor jezelf, je partner, familie en trouwe fanbase.

 

Inschrijven doe je door het inschrijfgeld over te maken. Als je dit doet via het betaalverzoek hieronder, moet je nog wel even antwoorden op deze mail met welk rekeningnummer je hebt betaald en wie je waarvoor (Tennis & BBQ of alleen BBQ) hebt opgegeven. Alleen dan kunnen we de betaling linken aan jouw inschrijving(en). Als je het bedrag zelf overschrijft, zet de gegevens dan bij de mededelingen.

 

Er is een beperkt aantal tennisplekken (maximaal 80) beschikbaar, dus als je mee wilt tennissen schrijf je dan snel in! Klik op deze link om het betaalverzoek te openen: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=EpPIye0P8HyMiFTFtzZDx9wR6IfSpq2Z of scan de QR-code in de bijlage. Standaard staat het bedrag op €20,-, maar dit kun je aanpassen. Je kan het bedrag ook overmaken op rekening NL72INGB0007951075, tnv MJ Pereboom.

 

Wij hebben er weer zin in!

De Evenementencommissie
Janneke, Jeanette, Frits en Marcel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359