TCM Jeugd update - juni 2024

04 juni 2024

Beste jeugdspelers van TC Monnickendam,

Afgelopen zondag was voor de meesten van jullie alweer de laatste ronde van de voorjaarscompetitie. 

We hopen dat jullie veel plezier hebben gehad bij het spelen van de wedstrijden. Alle teams en iedere speler, van harte proficiat met de behaalde resultaten! Het junioren 1 team werd kampioen in de eerste klasse en dat werd goed gevierd: 

 

Met deze korte nieuwsbrief willen we jullie informeren en enthousiasmeren voor een paar leuke evenementen!

 

PaDoMaZo toernooi op 16 juni
Na een jaar afwezigheid gaan we dit jaar ook weer de PaDoMaZo organiseren, een toernooi vol gezelligheid, gekkigheid en sfeer. De hoofdprijs is een beker vol met… vraag het de laatste winnaar: 


We spelen dit op 16 juni (vaderdag), vanaf 11:30 uur. Doe gezellig mee en schrijf je in via deze link. 

Na de wedstrijden kunnen we met z’n allen de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Polen bekijken!

Najaarscompetitie
De kinderen die hebben meegedaan met de voorjaarscompetitie doen automatisch weer mee in het najaar, tenzij je jezelf afmeldt. Afmelden kan tot en met 9 juni, daarna rekenen we echt op je.
Dit zijn de speeldata voor de najaarscompetitie:


 
Heb je nog geen competitie gespeeld en wil je dit wil, geef dit dan snel aan ons door op [email protected]. Wij delen je dan zo goed mogelijk in, in overleg met de trainers.

Tenniskamp 22, 23 en 24 juli
De tennisschool organiseert in de eerste week van de zomervakantie weer een geweldig tenniskamp voor de jeugd. Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 juli wordt er veel getraind, veel gespeeld en veel plezier gemaakt. Dit is voor alle tennissende kinderen vanaf 8 jaar. De inschrijving start binnenkort, de tennisschool zal jullie daarover informeren.

Jeugd Clinic
Om ook al jullie vriendinnetjes en vriendjes de kans te geven om te gaan tennissen hebben we op zaterdagmiddag 7 september weer een clinic om kennis te maken met tennis.

Dit is tijdens de clubkampioenschappen voor de jeugd wat we op vrijdagmiddag/ -avond 6 september, zaterdag 7 en zondag 8 september gaan organiseren.

Zet deze datums vast in je agenda, meer informatie volgt nog.

Toernooien
Om naast je training ook lekker wedstrijden te kunnen blijven spelen zijn er in de zomermaanden allerlei toernooien waar je aan mee kan doen. Soms zijn het Open toernooien waarbij je alle speelsterktes tegen kan komen, soms rating toernooien waarbij je speelt tegen vergelijkbare tegenstanders.

Ook is er een onderscheid tussen week toernooien en dag/ weekend toernooien. In het laatste geval is het schema wat compacter.

Toernooien spelen is echt leuk om te doen, vaak erg gezellig ook naast de baan en natuurlijk ga je er beter van spelen. Voorbeelden van leuke toernooien in de buurt:
-    Kremers Hypotheken Topspin Jeugd Toernooi (Zaandijk)
-    Alsema van Duin open jeugd Enkel Weekendtoernooi 2024 (Hoorn)
-    15e Open Kalver Hotshots toernooi (Zaandam)
-    Open Meent Jeugdtoernooi 2024 (Bussum)

Op de site van de KNLTB kun je zelf ook toernooien zoeken voor latere datums.

Jeugd app
Ben jij al lid van de TCM Jeugd whatsapp groep? Deze groep is speciaal voor alle jeugdleden, ouders & verzorgers. We houden jullie daarin op de hoogte van alles rondom tennis bij TCM. Je kan lid worden van de groep via deze link, of scan de QR code. 

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen, misschien leuke ideeën om zelf iets te regelen voor de jeugd (filmavond/ spelletjes/ speurtocht), laat van je horen! Mailen kan altijd naar [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359