Vacature groundsman

Vacature groundsman/onderhoudsmedewerker * Tennisclub Monnickendam  

Inleiding Tennisclub Monnickendam is een levendige vereniging met ca 500 seniorleden en 150 jeugdleden en beschikt over 10 buitenbanen, waarvan 3 gravelbanen, 4 smashcourt en 3 tennisforcebanen.  De vereniging is op zoek naar een kandidaat die geïnteresseerd is om op parttime basis (maximaal 10 uur per week) deze functie te gaan vervullen.  Dit kan op ZZP of op loondienst basis. De huidige groundsman begeleid je en is ook 10 uur in dienst. Na je inwerktijd, verdeel je de tijden en taken met hem.

Functieomschrijving

De groundsman is de spin in het web voor wat betreft het onderhoud van de banen en de bijbehorende installaties op het tennispark. De groundsman werkt nauw samen met het bestuur en accomodatiecommissie van de vereniging. De groundsman deelt zijn werkzaamheden grotendeels zelfstandig in. De werktijden, verdeeld over meerdere dagen over de week, kunnen variëren en zijn seizoens afhankelijk. Gedurende de voorjaarscompetitie en tijdens toernooien, is de groundsman oproepbaar, waardoor werken in de weekeinden bij de baan hoort. Eind maart krijgen alle banen een grote onderhoudsbeurt. Als referentie voor het gewenste niveau van het onderhoud worden de tennisbond (KNLTB)-normen gehanteerd.  

Taken en verantwoordelijkheden

  • Onderhoud en schoonhouden van de banen;
  • Technisch onderhoud en reparaties aan tennispark, apparatuur/machines, installaties, groen;
  • Coördineren onderhoudswerkzaamheden, ook die door derden worden uitgevoerd;
  • Bevoegd tot het geven van spoedeisende opdrachten aan derden, zoals het laten herstellen van de baanverlichting;
  • Bevoegd corrigerend op te treden ten behoeve van de kwaliteit van de banenorde, netheid en veiligheid;
  • Adviseert en rapporteert inzake voornoemde taken en doet verbeteringsvoorstellen aan het bestuur.  

Profiel Voor deze functie komt die kandidaat in aanmerking die technisch handig is, graag buiten werkt en goed met mensen kan omgaan. Ervaring heeft als groundsman bij een tennisvereniging met gravelbanen is een plus maar niet noodzakelijk.

De groundsman is iemand die goed zelfstandig kan werken, technisch inzicht heeft, inventief is en er van houdt veel buiten te zijn. Het werk kan fysiek zwaar zijn; in verband daarmee is het noodzakelijk dat de groundsman over een goede conditie beschikt. Verder beschikt hij over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Gezien de gewenste flexibiliteit in beschikbaarheid (bijvoorbeeld tijdens toernooien) verdient het aanbeveling dat de kandidaat in Monnickendam of directe omgeving woonachtig is. Mogelijkheid tot het volgen van cursussen baanonderhoud, gegeven door de KNLTB.  

Salarisindicatie Bij een fulltime dienstverband ligt het bruto maandsalaris tussen € 1.786,- en € 2.627,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring).  

Nadere informatie en sollicitatie Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met - Wouter Tillemans, voorzitter TCM (06-12 577 348 / [email protected]

Uw reactie kunt u ook sturen naar [email protected] 

*Omwille van de leesbaarheid is steeds ‘hij’ gebruikt in de tekst. Waar ‘hij’ staat kan uiteraard ook ‘zij’ worden gelezen.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359