TCM Buddy systeem

TCM “Buddy” systeem

Doel  

Uit KNLTB cijfers is gebleken dat veel nieuwe leden bij tennisverenigingen binnen 1-3 jaar weer afhakken als tennislid, omdat ze hun draai niet kunnen vinden bij de vereniging.

Vaak komt dit omdat ze niet weten met wie ze moeten gaan tennissen en nog te weinig t=leden van de club kennen om zich gebonden te voelen aan de tennisvereniging

Wij willen deze nieuwe leden graag behouden voor de vereniging en daarom voeren wij het “tennis-buddy”  systeem in.  

Wat wordt er van de Buddy’s verwacht?

Dit zijn leden die het leuk vinden om nieuwe leden wegwijs te maken binnen de vereniging en die het een uitdaging vinden om ervoor te zorgen dat nieuwe leden binnen twee jaar hun eigen netwerk binnen de vereniging hebben.

Benaderen voor kennismaken Invullen volgformulier 

Doornemen van ABC  voor nieuwe leden Leden rondleiden op tenniscomplex en uitleg kantinediensten Uiteggen afhangsysteem, sproeiers, verlichting etc.

Wijzen op de spelregels 

Introduceren bij huidige leden en vormen van clubjes met andere nieuwe leden

Regelmatig (1x/kwartaal) contact  

Het inzetten van het “Buddy systeem” en samenstellen van deze wegwijze moet voor de  startende leden ervoor zorgen dat starters sneller de weg vinden binnen uw vereniging en dat ze het gevoel krijgen dat er moeite voor ze wordt gedaan en dat ze zich sneller 'thuis' voelen.

Op deze manier blijven nieuwe leden vaker behouden voor de vereniging.   Deze aanmelding kan geleden als vervanging van de kantinediensten in zijn geheel.   U kunt zich hier aanmelden [email protected]   

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam