Regiotoernooi

Naar aanleiding van het genomen besluit van de Nederlandse regering over het coronavirus, dat er tot het eind van de maand maart geen evenementen in Nederland mogen worden georganiseerd met meer dan 100 personen, hebben we helaas moeten besluiten om het jubileumfeest van zaterdag 28 maart aanstaande te annuleren. Het feest zal, als alles goed gaat, worden georganiseerd na de zomervakantie op zaterdag 12 september 2020. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip.  

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Beste jeugdleden van TCM!

Op zaterdag 28 maart 2020 viert TC Monnickendam haar 50-jarig jubileum met diverse feestelijke activiteiten waaronder ook een Regiotoernooi voor jeugdleden van 12 t/m 17 jaar.

We nodigen jullie, samen met de jeugdleden van Marken, Ilpendam en Broek in Waterland graag uit om mee te doen aan dit super gezellige toernooi.

Alle sterktes zijn welkom, Tennisschool Fast Forward zal helpen om de indeling in sterktes te maken zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

Het Regiotoernooi vindt plaats tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Opgeven voor dit toernooi kan door een mail te sturen naar: [email protected]

Vergeet niet het volgende in je aanmelding aan ons door te geven: je naam, leeftijd, je speelsterkte en dat je bij TCM speelt.

Deelname is gratis!

Mocht je nog vragen hebben dan kan je die ook mailen naar bovengenoemd mailadres. 

Geef je gauw op dan zien we jou hopelijk de 28e voor een gouden jubileumfeestje! Sportieve groet,  Jubileumcomité TC Monnickendam

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam