Vacatures Jeugdcommissie

10 januari 2019

VACATURES JEUGDCOMMISSIE
 
De Jeugdcommissie van TCM is opzoek naar 2 enthousiaste leden die vast de Jeugdcommissie komen versterken. En leden die incidenteel willen helpen bij jeugdactiviteiten.
 
De Jeugdcommissie co├Ârdineert de volgende activiteiten voor de jeugd van TCM: de World Tour en de voor- en najaarscompetitie; het Winterkoppeltoernooi; de kerst- en kick-off Clinic; het Padomazo-toernooi en de Jeugd Clubkampioenschappen. Daarnaast is er alle ruimte voor nieuwe initiatieven.
 
Heb je interesse voor deelname in de organisatie, of heb je vragen, neem dan contact op met Anne Wackie Eysten, 06-13177183
 
Voor de sportiviteit en het plezier in tennis is het van groot belang dat er leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Nieuwe leden in de Jeugdcommissie zijn noodzakelijk! 
 
Verder is de Jeugdcommissie opzoek naar (een groepje van) enthousiaste ouders en of die in 2019 de organisatie op zich willen nemen voor het PadoMazo-toernooi (16 juni) of voor de Jeugdclubkampioenschappen 2019 (in het weekend van 29-30 juni.) 
 
Meld je aan!
 
Sportieve groet,
 
De Jeugdcommissie TCM
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam