Update competitie, les en park: start 7 april op z'n vroegst / competitie 9 mei

26 maart 2020

Beste leden van TCM,

 

In deze tijden van onzekerheid willen we graag met u delen wat wij weten over het tennissen bij TCM.

Tot en met 6 april zijn alle tennisparken gesloten. Op 31 maart zal de regering aankondigen welke van de huidige maatregelen na 6 april in stand blijven en of er maatregelen versoepeld kunnen worden. Wij hopen uiteraard dat we 7 april of snel daarna weer kunnen tennissen, maar kunnen daar op dit moment met u alleen maar naar raden.

Start competitie staat nu op 9 mei
De aanvang van de KNLTB Voorjaarscompetitie is uitgesteld naar mei. Op dit moment is de planning dat de Voorjaarscompetitie zal starten met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Er wordt zeven weken achter elkaar gespeeld met daarna één ingeplande inhaaldag. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.

Ladder en ander activiteiten zoals racket trekken.
Zodra we weer mogen spelen (dus op z'n vroegst 7 april) zullen deze activiteiten starten.

Tennisles
de lessen zijn ingedeeld en de indeling wordt deze week gecommuniceerd. De lessen zullen starten zodra er weer getennist mag worden.

Afbreken hal, onderhoud en andere diensten.
Met de leverancier zal een nieuwe datum voor het afbreken gepland en gecommuniceerd worden. Als we niet op 7 april kunnen starten met tennissen dan zullen de onderhoud en andere diensten van de weken na de 7de in overleg opgeschoven worden.

Financiën van de club.
we missen als club belangrijke voorjaars kantine inkomsten. Waar mogelijk beperken we de kosten in de tussentijd, maar het grootste gedeelte van onze kosten zijn vast. Tennisleraren hebben geen inkomsten op dit moment en komen hopelijk voor staatsteun in aanmerking. Voor iedereen hopen we uiteraard dat de duur van de maatregelen te overzien blijft, dan komen er ook financieel wel door.

Nieuwe leden werving actie
Blijf a.u.b. nieuwe leden werven met behulp van de acties! Als data gaan schuiven dan laten we dat weten.

Sterkte en gezondheid gewenst,

Bestuur TCM

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam