TCM update van het bestuur, september 2023

08 september 2023

Geachte leden,

Een korte update van het bestuur, editie september 2023, met aandacht voor de volgende onderwerpen:
-    De Bril & Lens Clubkampioenschappen
-    Winterkoppel competitie
-    Is er interesse om competitie te spelen in de winter
-    Rabo Clubsupport
-    Maak kennis met Tennis, clinic voor de jeugd

De Bril & Lens Clubkampioenschappen
Komende zaterdag 9 september gaan we van start met editie 2023 van de Bril & Lens Clubkampioenschappen 2023. Bijna 100 deelnemers gaan strijden om de eer Clubkampioen te zijn! Kom gezellig langs, geniet van het tennis en de sfeer. 
Hotdogs, friet en bitterballen zijn er natuurlijk sowieso… kom kijken om te zien wat er nog meer is! IJsjes of chips voor de jeugd na een wedstrijd. Heerlijke burgers van Yvonne, zalm voor de liefhebber. 

En, met dank aan de sponsoren, een zonnebrand crème tap om te zorgen dat er veilig en zonder verbranding gespeeld kan worden! Maak er gebruik van!

Winterkoppel Competitie
Per half november gaat de Winterkoppel Competitie weer van start. Een hartstikke leuke manier om ook in de winter lekker te blijven tennissen. Je kun je via deze website inschrijven, vóór 6 november. De speeldata zijn:
-    12 november 2023
-    10 december 2023
-    14 januari 2024
-    11 februari 2024
Doe gezellig mee!

Is er interesse om competitie te spelen in de winter?
Vanuit de KNLTB wordt er sinds vorig jaar ook een wintercompetitie aangeboden. Lijkt het je leuk om ook in de winter competitie tegen andere clubs te spelen, laat dit dan weten aan de Competitieleiders (Jaap en Eddy) via [email protected] Doe dit voor 12 september, dan kunnen de competitieleiders de inschrijving nog verzorgen.

Let op, de zondagcompetitie valt samen met de winterkoppel, dus voor beide inschrijven kan niet. Voor de zondag kunnen er ook niet veel teams meedoen, omdat we ook de winterkoppel willen kunnen faciliteren.

Informatie over het aanbod in de wintercompetitie vindt je op deze website van de KNLTB. De speeldata vind je hier. 
Wees je er wel van bewust dat er minder clubs/ teams zijn die meedoen dus er is kans op langere reistijden én groter verschil in speelsterktes tussen de teams.

Rabobank Clubsupport
Ook dit jaar is we weer de Rabobank Clubsupport actie. Een ondersteuning vanuit de Rabobank voor onze vereniging. Iedere stem is zo’n beetje 8 euro waard, stem daarom allemaal op TCM! Het levert onze vereniging serieus geld op! Stemmen kan via de app/ website van de Rabobank.

Maak kennis met Tennis, clinic voor de jeugd
Tijdens de finaledag van de Bril & Lens Clubkampioenschappen is er een clinic om kinderen van 7 – 11 jaar oud kennis te laten maken met tennis en met onze vereniging.

De clinic is ná de competitie voor de jeugd en voor de finale wedstrijden, van 12:30 – 13:00 uur. Volop drukte en gezelligheid op het park.

Ken je kinderen die dit leuk vinden, meld hen aan via deze link naar het inschrijfformulier.

Zijn er vragen? We horen het graag.

Met hartelijke groet van het TCM bestuur:
 
Wouter Tillemans
Sander van de Luur
Judith Bloem
Ary Huizer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359