TCM update van het bestuur, augustus 2023

09 augustus 2023

Geachte leden,

Een korte update van het bestuur, met aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • Deelname aan evenementen
  • Nieuw gerealiseerde afval plek
  • Rook beleid
  • Inschrijven voor de Club Kampioenschappen 2023 

Deelname aan evenementen

Binnen de vereniging worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, met als doel meer te tennissen en het contact tussen de leden te bevorderen. Dit jaar zijn er twee evenementen afgelast door een gebrek aan deelnemers. Dat is jammer, voor zowel de mensen die wel willen meedoen als voor de organisatoren die ook voor het evenement al veel energie steken in de organisatie. Het gaat om de PaDoMaZo (voor de jeugd) en de Ladies Day )voor de volwassen dames).

Wij als bestuur zijn erg benieuwd naar de reden waarom er minder interesse is en zoeken naar manieren om wel voldoende deelnemers te krijgen. Heb je hier idee├źn over en/of wil je meedenken dan horen we dat graag! Schiet iemand van het bestuur aan, of stuur een email ([email protected]).

Nieuw gerealiseerde afval plek

We hebben op het park een nieuwe plek gekregen voor de verschillende containers, met dank aan onze sponsoren en de sponsor commissie. De 3 containers zijn:

  • Tennisballenbak, om onze oude ballen in te zamelen en die in te leveren voor het Reneweball intiatief. Helpen jullie mee? Meer informatie op https://renewaball.com/
  • De bak voor plastic flessen en blikjes. Hiermee zamelen we de platsic flesjes en blikjes in, een leuke extra inkomstenbron voor de vereniging. Maar bovenal is het duurzaam!
  • De afvalbak, voor alles wat niet in de hierboven genoemde containers kan.

Nieuwe afvalplek

Rook beleid

Vanuit de KNLTB (/ NOC-NSF) is er een beleid om het roken op sportclubs te gaan verbieden. Ook de sponsoren van de club hebben dit via de sponsorcommissie aangegeven als aandachtspunt. Bij TCM zien we dat peuken op de grond en volle asbakken op de tafels tot veel anti-rook reacties lijden (ruim het op!).

Bij een eerdere inventarisatie van de meningen bij de TCM leden was er een 50/50 verhouding tussen voor- en tegenstanders van een rook verbod. In lijn met het KNLTB beleid hebben vanaf nu een ontmoedigingsbeleid voor roken, ook op het terras. Kijk voor meer informatie op https://sportrookvrij.nl/ 

ontmoedigen roken TCM 1  ontmoedigen roken TCM 2

Clubkampioenschappen 2023 

Last but not least, je kunt je vanaf nu inschrijven voor de clubkampioenschappen. Het is voor alle niveaus en leeftijden, doe gezellig mee! Ga naar deze website en schrijf je in. Lukt dit niet, stuur dan een e-mail met je naam en speelsterkte naar [email protected]

Zijn er vragen? We horen het graag. 

Met hartelijke groet van het TCM bestuur:

Wouter Tillemans

Sander van de Luur

Judith Bloem

Ary Huizer 

TCM Bestuurs Update augustus 2023.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359