Banen zeer beperkt beschikbaar in november door vervanging 4-7 en groot onderhoud 8-10

26 oktober 2020

In november gaan wij starten met het vervangen van de banen 4 tot en met 7. De Tennisforce banen worden dan vervangen door Smashcourt. Smashcourt is ook een zogenaamde 'all weather' baan die het hele jaar bespeelbaar is. Ook het hekwerk rond om de banen 4 tot en met 7 zal vervangen worden.
 
Bij aanvang van de werkzaamheden zullen de banen 4 tot en met 7 en ook de banen 8 tot en met 10 eerst grondig gereinigd worden (zowel de bovenste laag als ook de drainage) om zo de waterdoorlatendheid van de banen te verbeteren
Het in dezelfde week uitvoeren geeft uiteraard ongemak, maar is een significante kosten besparing.
 
Al in de week van 2 november zal gestart worden met het verwijderen van de gravel op de banen 4 tot en met 10. De banen 8 tot en met 10 zullen naar verwachting medio november weer beschikbaar zijn en de banen 4 tot en met 7 eind november.
 
Dit komt erop neer dat in de eerste weken van november alleen de banen 1 tot en met 3 (de gravelbanen) beschikbaar zijn. Op de tijdstippen waarop er tennisles wordt gegeven, zullen deze banen gebruikt worden voor tennisles. Welke dagen en tijden dat zijn, kun je zien op het online afhangbord. Op de momenten waarop er geen tennisles is, kun je dus gewoon 'online afhangen' op de banen 1 tot en met 3. 
 
Wij vragen je begrip voor dit tijdelijke ongemak. We doen het om uiteindelijk meer tennisplezier en betere banen te kunnen bieden. 
 
Bestuur TCM. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam