Kantinediensten 2018 nieuws

Hoe werkt het ook al weer? Ieder lid moet –voor 15 maart- drie kantinediensten inplannen in de bardienstplanner. Om uw kantinedientsten te plannen, gaat u naar https://mijn.knltb.club/clubs en u vult Monnickendam in. 

Als u uw bardiensten heeft ingepland krijgt u uw speelpas voor het nieuwe seizoen.

Lees hier meer over de kantinediensten: Kantinediensten 2018

Laatste Update:

Bardiensten tijdens competitiedagen en clubkampioenschappen.

Op sommige dagen is het belangrijker dan op andere dagen dat er iemand achter de bar staat in de kantine. In tegenstelling tot eerdere berichten worden de middagen en avonden van de competitiedagen en dagen waarop een evenement plaats vindt niet door de kantinecommissie ingevuld. Wij hebben deze dagen dan ook weer als vanouds in het schema geplaatst.  

Tijdens de voorjaarscompetitie zijn er gezellige diensten op de zaterdagen en  zondagen in april en mei. Met verschillende teams is het gezellig druk op het park en kan de kantine een goede omzet maken. Ook tijdens de clubkampioenschappen (1 t/m 16 sept. ‘18) zijn er veel mensen op het park aanwezig en wordt er een goed gebruik gemaakt van de kantine. Het zijn niet alleen belangrijke, maar ook heel gezellige diensten. Denk bij het afspreken van uw diensten ook aan deze belangrijke data voor de vereniging en geef u juist voor deze diensten op!  

Vriendelijke groet, Connie van Amsterdam en José Verheijden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam