17+ Familie Mix toernooi

Safe the date: zondag 16 augustus

Het 17+ Familie Mix toernooi; wegens succes geprolongeerd!

De naam is nieuw maar de kick-off van dit toernooi vorig jaar zomer was een doorslaand succes. Daarom organiseren we dit jaar ook weer een gezellig familietoernooi; hopelijk een vast onderdeel op de TCM evenementen kalender.  

Waarom? Altijd leuk om in een ouder/kids opstelling in wedstrijdverband te spelen, zoals dit al heel lang gebeurt tijdens het Padomazo toernooi. Maar ook volwassen ‘kids’ kunnen een ‘ouder’ uitdagen of introduceren voor een gooi naar de titel.  

Wie? Een ’ouder’’ hoeft dus niet een van je ouders te zijn, we zijn heel ruimdenkend!
Alle familie opstellingen zijn mogelijk; b.v. pa-dochter/ma-zoon/oom-nichtje/opa-kleindochter/tante-neefje/oma-1dagadoptiekind/moeder-ideale schoonzoon/zwager-schoonzus etc-etc, iedere combi is toegestaan.
Het kind en de ‘ouder’ moeten wel ouder dan 17 zijn. Ook introducés zijn welkom. Het is dus niet noodzakelijk om lid van TCM te zijn! Alle deelnemers betalen € 2,50.

Programma
We delen in op speelsterkte. Ook de (nog) niet of net startende tennissers zijn van harte welkom om mee te doen. Ieder koppel doet indien mogelijk 3 rondjes van 45 minuten. Starten om 12:00 uur, totaal 4-5 speelrondes waarbij de laatste ronde eindigt om 16:00-17:00 afhankelijk van het aantal deelnemers.
Vervolgens gezellig nazitten met aansluitend een overheerlijke BBQ die wordt verzorgd door Jordy van Slagerij Spronk op ‘t Spil. De kosten voor de BBQ zijn € 15,- per persoon en ook niet-spelende fans zijn van harte welkom mee te eten.  

Aanmelden Doe je mee, stuur dan een mail aan [email protected] met: 
Jouw naam en plus speelsterkte 
Naam/leeftijd van je maatje plus speelsterkte en ‘familie’-relatie / Lid of introducé
Aantal personen voor de BBQ; mogen ook niet-meespelende fans zijn,graag ook met naam. Betaling: Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail met informatie.

Sluitingsdatum: 9 augustus.  
Maar wacht niet te lang, want het toernooi is nu al populair en VOL = VOL.

We gaan er weer een gezellig evenement van maken.

Bianca, Erna en Paul

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

Address

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam