TCM update van het bestuur, maart 2024

10 maart 2024

Geachte leden,

De tweede korte update van het bestuur in 2024. We hebben deze keer aandacht voor de volgende onderwerpen:
-    ALV op 12 maart om 20:00 uur
-    Ladies Day op 23 maart, schrijf je in!
-    Nieuw toegangssysteem
-    TCM Club Kleding
-    Zomercompetitie, geef je nu op
-    Inplannen kantinediensten vanaf maart voor seizoen 2024
-    Vacatures
-    Update over de proef met het afhangsysteem
-    Bril & Lens Open Jeugd toernooi
-    Initiatief voor de jeugd: Selectie training
-    Sponsorclicks, maak er gebruik van!

ALV 2024
Op dinsdag 12 maart is de jaarlijkse ALV om 20:00 uur in de kantine. Het bestuur geeft inzicht in de stand van zaken, kijkt terug op 2023 en vooruit naar 2024. Ieders aanwezigheid wordt van harte gewaardeerd.

Ladies Day op 23 maart
Om het seizoen goed te beginnen is er voor de dames de Ladies Day. Een gezellige dag op de club met als thema ‘Op z’n Hollands’. Er worden dubbel wedstrijden gespeeld, voor lekker eten gezorgd en met elkaar kunnen de dames het seizoen goed starten. Doe mee!

Inschrijven via WhatsApp of e-mail [email protected]             

Nieuw toegangssysteem
Begin januari is er een nieuw toegangssysteem geïnstalleerd bij de club. Dit is nodig omdat de KNLTB pasjes niet meer worden uitgegeven en niet meer te beheren zijn. 

Toegang tot de kantine kan vanaf nu met een code die je op kan halen in de KNLTB app op je telefoon. De paslezer werkt voorlopig ook nog. Als het één en ander geheel geïnstalleerd is komt er nog een instructie over de exacte werking. Voor mensen die (nog) geen app hebben kijken we naar oplossingen. Mee naar binnen met een tennismaatje is een pragmatische oplossing. Mochten er uiteindelijk problemen zijn die ervoor zorgen dat leden niet naar binnen komen, dan gaan we kijken naar alternatieve oplossingen.

TCM Clubkleding
In vervolg op de truien actie is er nu nog meer TCM kleding verkrijgbaar. We zijn een samenwerking aangegaan met Intersport Theo Tol, daar is vanaf nu kwalitatief hoogwaardige clubkleding te bestellen met een leuke korting. Koop een leuke set kleding met je team en begin iedere wedstrijd met een voorsprong. Via deze link is de kleding te bestellen.

Voor de jeugd is er een overgangsperiode, van de door de club verstrekte tenues naar eigen kleding. Dit wordt nog verder toegelicht in een aparte nieuwsbrief voor de jeugd.

Zomercompetitie 2024, geef je nu op!
De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbelpartijen. Meer informatie op de website. Je geeft je op bij onze VCL’s Jaap & Eddy via [email protected] 

Inplannen diensten in maart voor seizoen 2024
Deze maand (nog even geduld, we laten weten als het kan) kunnen de diensten weer ingepland gaan worden via de dienstenplanner (deze link), doe dit voor 1 april zodat je direct weer kan spelen. Er zijn een aantal diensten beschikbaar voor het Bril & Lens Open Jeugd Toernooi (eind maart), deze tellen al mee voor het nieuwe seizoen als je dat wilt. Geef dit dan even door aan de dienstenplanning [email protected] 

Vacatures
Om onze mooie vereniging draaiende te houden zijn er veel vrijwilligers actief. Voor een aantal commissies is vernieuwing/ versterking nodig. Wil jij helpen, meldt je dan aan bij het bestuur: [email protected]
De volgende commissies hebben versterking nodig:
-    Bestuur, algemeen + secretaris
-    17+ toernooi
-    Vrijdagavondmix
-    Winterkoppelcompetitie
-    Sponsorcommissie

Update over de proef met het afhangsysteem
Ook na de recente verandering is duidelijk nog niet iedereen tevreden. De uitdaging is vooral dat iedereen gedurende de 2 piekuren op 4 doordeweekse dagen wil spelen. Het bestuur gaat het één en ander evalueren én onderzoeken of we baan 1 t/m 3 in de winter open kunnen houden zodat er meer baan capaciteit is.

Bril & Lens Open Jeugd toernooi
Met Pasen (29, 30 en 31 maart) wordt voor de derde keer het Bril & Lens Open Jeugd toernooi gehouden. Na twee eerdere succesvolle edities ziet het er nu ook weer erg goed uit, er zijn al meer dan 100 inschrijvingen. Tijdens het toernooi kan het zijn dat het niet mogelijk is om op alle momenten vrij te spelen, zeker op zaterdag de 30e maart verwacht het toernooi een heel vol programma. We rekenen op ieders begrip en medewerking. Kom zeker ook even langs om te kijken naar de spannende wedstrijden!

Initiatief voor de jeugd: Selectie training
De tennisschool is dit voorjaar gestart met een initiatief om de jeugd die meer wil met tennis beter te faciliteren, er wordt een selectietraining aangeboden. Vanaf april is er op donderdag een programma waarin de selectie wordt getraind in alle facetten van het tennis, zowel technisch als fysiek. Ook het mentale component komt aan bod. Als tennisvereniging zijn we erg trots dat dit opgezet wordt en voor enthousiasme zorgt bij de jeugdleden.

SponsorKliks, maak er gebruik van!
Natuurlijk probeer je de meeste aankopen te doen bij onze lokale ondernemers/ sponsoren. Mocht je online aankopen doen, sponsor dan TCM door je aankopen via SponsorKliks te doen. Als je iets bij online winkels als bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Booking.com koopt, dan graag via deze link. Het kost je niets extra en TCM krijgt 1 tot 10% commissie, dus het is zeer de moeite waard! Dank voor jullie hulp!

Zijn er vragen? We horen het graag.

Het TCM bestuur:
 
Wouter Tillemans
Sander van de Luur
Judith Bloem
Ary Huizer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359