TCM update van het bestuur, december 2023

12 december 2023

Geachte leden,

De laatste korte update van het bestuur in 2023. We hebben deze keer aandacht voor de volgende onderwerpen:
-    Snerttoernooi met nieuwjaarsreceptie op zondag 14 januari
-    Wintertennis, wat kan er op de banen
-    Laatste reminder: Inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2024
-    Gravelbanen planning
-    TCM Planning voor 2024
-    Reminder: Lidmaatschap per 2024
-    Nieuw toegangssysteem
-    TCM Keeztoernooi 2024

Snerttoernooi/ nieuwjaarsreceptie

We willen alle leden uitnodigen om op zondag 14 januari gezellig mee te doen met het Snerttoernooi 2024. We spelen een gemengd toernooi, met wisselende partners.

We spelen in rondes van 30 minuten. De start is om 13:00 uur en we willen de wedstrijden rond 17:00 uur afronden. Aansluitend luiden we het nieuwe jaar in met een toast. De bubbels en bitterballen worden verzorgd door onze sponsoren!

Je kunt je inschrijven/ aanmelden op 14 januari vanaf 12:30, op de club. De indeling wordt dan ter plekke gemaakt en we maken er met elkaar een gezellige middag van.

Wintertennis, wat kan er op de banen

In de winter kunnen we over het algemeen prima doorspelen. Som is echter wat extra aandacht nodig. In dit artikel op de website is het één en ander helemaal uitgelegd, hierbij de korte versie:

Bij sneeuw/ ijs/ ijzel op de banen kan er pas weer gespeeld worden als dit weg gedooid is. Zelf weghalen van sneeuw of ijs kan de banen serieus beschadigen, daarom niet doen.

Laatste reminder: Inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2024

Het lijkt nog ver weg, maar de KNLTB is al bezig met de Voorjaarscompetitie 2024. Samen met andere TCM’ers wedstrijden spelen, nieuwe mensen leren kennen en daarmee nog meer tennisplezier. Dat is meedoen aan de tenniscompetitie in het voorjaar.

Wil jij dit ook, schrijf je dan snel in (voor 1 januari). Als je al een team compleet hebt dan kun je het team aanmelden bij de VerenigingsCompetitieLeider (VCL) via [email protected]. Heb je nog geen team maar wil je wel competitie spelen, meld je dan individueel aan. Geef door op welke dagen je wilt/ kunt en of je wilt enkelen/ dubbelen.

Op basis van de inschrijvingen gaan Jaap Waterlander en Eddy de Groot (onze VCL’s) een zo goed mogelijke inschrijving van teams doen bij de KNLTB. Het aanbod en overige informatie voor wat betreft de voorjaarscompetitie in onze regio vind je hier.

Heb je vragen over competitie spelen, stel die gerust op [email protected] of vraag het een andere TCM’er.

Voor de jeugd komt er deze maand een indeling op basis van de deelnemers van afgelopen najaar. Mocht je als jeugdlid ook competitie willen spelen, of willen stoppen met competitiespelen geef dit dan door op [email protected].  

Gravelbanen planning

Het jaarlijkse onderhoud van baan 1,2 en 3 gaat in januari van start. De bedoeling is om de banen half maart weer in de running te hebben. Eén en ander wel afhankelijk van het weer.

TCM Planning voor 2024

De evenementen planning loopt inmiddels al wat voller, zie het onderstaande schema. Mis je nog iets, laat het dan weten op [email protected].


 
Lidmaatschap van TCM per 2024

Per 1 januari wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Mocht je het lidmaatschap van TCM willen opzeggen dan kan dit voor 31 december 2023. Stuur daarvoor een e-mail naar [email protected]

Nieuw toegangssysteem

Medio december, nu gepland voor 19 december, wordt er een nieuw toegangssysteem geïnstalleerd bij de club. Dit is nodig omdat de KNLTB pasjes niet meer worden uitgegeven. Toegang tot de kantine gaat vanaf dan met een code die je op kan halen in de KNLTB app op je telefoon. Als het één en ander geïnstalleerd is komt er nog een instructie over de exacte werking.

TCM Keeztoernooi

In navolging van 2023 wordt er ook in 2024 weer een TCM Keez kampioenschap georganiseerd. Op vrijdag 23 februari en vrijdag 22 maart wordt in de KeezArenA op Cornelis Dirkszoonlaan 364 weer gestreden om de meest prestigieuze Keezbokaal van Monnickendam en omstreken. Meer informatie en aanmelden via [email protected]. Van harte aanbevolen!

Zijn er vragen? We horen het graag.

Wij wensen alle leden fijne feestdagen en een prachtig sportief 2024. 

Het TCM bestuur:
 
Wouter Tillemans
Sander van de Luur
Judith Bloem
Ary Huizer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 299 653 690

KvK nummer 40624359

Cornelis Dirksz. Laan 346
1141 XS Monnickendam

KVK-nummer

40624359